Η ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ

H Deneo είναι η πιο εξελιγμένη και άνετη πολυθρόνα αιμοληψίας, σχεδιασμένη ειδικά ώστε να προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον ασθενή. Ανατομική και εύχρηστη, προσαρμόζεται ιδανικά στον κάθε σωματότυπο είτε πρόκειται για έγκυες, παιδιά ή υπέρβαρους. Παράλληλα παρέχει πλήρη αντιβακτηριακή προστασία και πληρεί απόλυτα τα διεθνή πρωτόκολλα υγιεινής.

Αναλυτής αιμοσφαιρίνης D-10TM Hemoglobin Testing system

ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ D-10TM
HEMOGLOBIN TESTING SYSTEM, BIO-RAD

Το εργαστήριο μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο αναλυτή αιμοσφαιρίνης στην περιοχή των Τρικάλων. Ο D-10TM προσδιορίζει με πρότυπη HPLC μέθοδο τη γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, HbA1c, προκειμένου να γίνεται η διάγνωση του σακχαρώδη διαβήτη, να ρυθμίζονται και να παρακολουθούνται τα επίπεδα του σακχάρου σε διαβητικούς με μεγάλη ακρίβεια.
Επιπλέον, προσδιορίζει την αιμοσφαιρίνη HbA2, με την πρότυπη μέθοδο που χρησιμοποιείται στις μονάδες μεσογειακής αναιμίας, προκειμένου για τη διάγνωση της ετερόζυγης β θαλασσαιμίας, γνωστής ως στίγμα της μεσογειακής αναιμίας, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε ζευγάρια που περιμένουν παιδί.

Ανοσολογικός αναλυτής COBAS e411 disk, ROCHE

ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ COBAS E411 DISK, ROCHE

Ένας πλήρως αυτοματοποιημένος, συνεχούς φόρτωσης και τυχαίας προσπέλασης ανοσολογικός αναλυτής. Χρησιμοποιεί μοναδική τεχνολογία ηλεκτροχημειοφωταύγειας (ECL) που παρέχει ύψιστη απόδοση ανάλυσης. Διεκπεραιώνει όλη την ανοσολογική ρουτίνα του εργαστηρίου, παρέχοντας αξιόπιστα αποτελέσματα αναφορικά με δείκτες θυρεοειδικούς, καρκινικούς, καρδιακούς, λοιμωδών νοσημάτων, διαβήτη, αλλεργίας, αναιμίας, μεταβολισμού των οστών, ελέγχου συνδρόμου Down, σήψης, με ορμόνες και με προγεννητικό έλεγχο.

Βιοχημικός αναλυτής COBAS INTEGRA 400+

ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ COBAS INTEGRA 400 plus, ROCHE

Ο συγκεκριμένος βιοχημικός αναλυτής χρησιμοποιεί 4 βασικές αρχές μέτρησης: φωτομετρία, φθοροπολωσιμετρία, θολοσιμετρία, ποτενσιομετρία. Εξασφαλίζει ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα σε ευρύτατη γκάμα βιοχημικών εξετάσεων. Είναι πλήρως αυτοματοποιημένος, δίνει τη δυνατότητα τυχαίας προσπέλασης και ανάλυσης επειγόντων δειγμάτων, ενώ παράγει αποτελέσματα με μεγάλη ταχύτητα (400 εξετάσεις ανά ώρα).

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ XS-1000i, SYSMEX

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ XS-1000i, SYSMEX

Η γενική αίματος είναι η βασική εξέταση που καλείται να κάνει ένα βιοπαθολογικό εργαστήριο. Ο XS-1000i είναι ένας αυτόματος αιματολογικός αναλυτής 5 πληθυσμών. Χρησιμοποιεί κυτταρομετρία ροής με φθορισμό που επιτρέπει την διάκριση των 5 τύπων των λευκών αιμοσφαιρίων, διαχωρίζει ιδανικά φυσιολογικούς και παθολογικούς υποπληθυσμούς και παρέχει τη δυνατότητα αξιολόγησης των επισημάνσεων (σύστημα Q-flag). Επιπλέον, είναι ιδανικός για ανάλυση παιδιατρικών δειγμάτων, καθώς απαιτεί ελάχιστη ποσότητα αίματος.

ΠΡΟΘΡΟΜΒΙΝΟΜΕΤΡΟ BFT-II, SIEMENS

ΠΡΟΘΡΟΜΒΙΝΟΜΕΤΡΟ BFT-II, SIEMENS

Ο αναλυτής συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μηχανικών και φωτο-οπτικών αρχών θρομβό-ανίχνευσης με τη χρήση μίας μοναδικής συσκευής ανίχνευσης. Δίνει τη δυνατότητα ακριβούς προσδιορισμού της προθρομβίνης (PT), σε επί τοις εκατό και σε INR, της μερικής θρομβοπλαστίνης (ΡΤΤ) σε sec και του ινωδογόνου σε mg/dl.

ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΙΟΝΤΩΝ AVL 9180 K/NA, ROCHE

ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΙΟΝΤΩΝ AVL 9180 K/NA, ROCHE

Σύγχρονης τεχνολογίας αναλυτής ηλεκτρολυτών με ιοντοεπιλεκτικά ηλεκτρόδια (ISE). Εχει τη δυνατότητα υπολογισμού συγκέντρωσης έξι διαφορετικών συνδυασμών ηλεκτρολυτών, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του χειριστή: Na+, K+ / Na+, K+, Cl-/Na+, K+, Ca++/Na+, K+, Li+/Na+, Li+/Li+.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού ή για να λάβετε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας στο 24310 20055 και στο e-mail: info@merentiti.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ